Vacatures
Naast passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair Marketing

Ben jij een HBO-student in de richting van marketing?
En heb je affiniteit met paarden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Media Primair B.V. is een uitgeverij van een groot aantal magazines, waarvan een groot deel gericht is op de paardenbranche. Voor onze afdeling marketing zijn wij op zoek naar een HBO stagiair. Tijdens jouw stage ondersteun je het marketingteam met een zeer divers takenpakket.

Werkzaamheden
Als stagiair word je in de volle breedte ingezet. Je draait volledig mee met het marketingteam en alle voorkomende marketingwerkzaamheden. De werkzaamheden variëren van het opzetten van marketingacties, schrijven van marketingplannen, helpen tijdens evenementen, marketingmateriaal ontwikkelen etc.

Eisen
Wij zoeken een stagiair op HBO-niveau (bij voorkeur derde- of vierdejaars) en volg je een studie in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie. Je bent enthousiast, gedreven, communicatief vaardig en een echte teamplayer. Je hebt affiniteit met paarden en bent op de hoogte van de laatste trends en (social) media. Bij voorkeur kennis van online marketing. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Meer informatie
Lijkt het jou leuk om stage te komen lopen bij Media Primair? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar Marije Beumer via marije@mediaprimair.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.